kaLimeraa Acemi
çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 3 Puan=) : 5742509 Doğum tarihi : 20/03/94 Kayıt tarihi : 24/04/10 Yaş : 30 Nerden : BaLıkesir İş/Hobiler : Müzik dinLemek Lakap : TatLı MeLek
| Konu: TripkoLicin tüüüm şarkıLarı C.tesi Nis. 24, 2010 6:51 pm | |
| Tripkolic - Başka Bir Ten
Ben de kapattım bu kalbi Yazmak istemiyorum Senin yaptığın gibi ben de anlamıyorum Noldu şimdi bitti herkes evine gitti baybay Ben de hayatımda üçüncü bi kişi istemiyorum Onca boktan olayın akabinde sen de böyle yap Newada artık konuşuyo kendi kendine Afedersin sürç-i lisan etmek istemezdim
Ailem haklı galiba ben bi deliyim.. Sen de böyle düşündüysen meleğim biliyim Üçücü kişi ben isem rahatsız etmiyim
Benim ol benim ol İçimi eritir Sevgimi delirt içime çektim Seni istedim Nefesimi kestin Seninle ben uzaklara gittim Ayakta durmamın sebebi sendin Bana can veren güzel sözlerin Yanında ben sevgiyi tattım Mutluluk bana uzak dedim Seni gördüm uçup gittim
Her sabah hayalinle kalktım Daldım yine En derine baktım Sen deli dedin ben sana taptım Her şeye inat yine seninim Ayrılık isteme
Benim ol benim ol İçimi eritir Sevgimi delirtip içime çektin Seni istedim Nefesimi kestin Seninle ben uzaklara gittim
Onu istedim O benim kalbim Son nefesim herşeyim Rüyamsın sen Bana çok özelsin Seninle hayat buldum prensim Kaderime yaz Onu bana tam Çok sevdim kalakaldım Tatmadım ben böyle beden Elleri ellerim bilsin istemem Dilerim herşeyde seni görmem Beni benden alan gözlerin neden Bulamam başka kalp yoksun istemem Benim herşeyin oldun istemem Sensiz ben başka bi ten Ömrümde görmedim böyle seven Karşılık vrdim istemeden
Benim ol benim ol İçimi eritir Sevgimi delirtip içine çektin Seni istedim Nefesimi kestin Seninle ben uzaklara gittim
"küfürlü olan yerleri kaldırılmıştır."
_________________________________ TripKoLic - Yalnız Beni Sev
Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına aLsın Rabbim. Dönsen neLer verirdi ugrunaa bu beden. Gidişin beni bitiren öLürüm dayanamazki bu beden. Yerine başkasını aLmaz Can veririm ugruna istesen... ARGA KaranLık bi odada gözLerin geLir bu akLa. Beni bagLayan sebeb sensin yaşanan bu hayata. yaLan oLdu qeçmişim ve Sevdigimse uzakta.. EksiLmezki hayatımdan hasret ve dert tasa. ELLerini tutmak varken bakınıyorum sadece. Dudagından öpmek varken agLıyorum her gece. Cevabını buLamadıgım çok garip bi biLmece. Dünya bence çok degişmiş AşkLar oLmuş düzmece. Hayatta istedigim tek şey SenLe oLan bir yuva. HayaLLer bu gerçek oLur her ne kadar zor oLsa. Sanma derdim bir rüya ve oyuncak bi dünya. DuvarLarsa üstüme geLir bakamaz oLdum aynaya. SensizLikte Senden kaLan bir resim var eLimde. YaşLar akıyo gözümden karanLık bi köşede. Aynada üzgün bi adam hayaL kurar gözünde. SessizLik bogar akşamı Cemre düşer bu kaLbe. Hayat beni yendi derken bırakmadım kendimi. Senden sonra asLa oLmaz sevemem ben kimseyi. Ben seninLe ögrendim biLemedigim çok şeyi. Sen benimLe buLdun kayboLan bu kimliği...
içimdeki hasretinyine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedım sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz.. geceler şahidim sonu gelmez biliyorum ben bu hasretin istediklerim önüme hep bi engeldi beklediklerim kalamazdı gözlerim senden uzak gitmeliyim bilmelisin güneşin bana hiç doğmadı gibi sende beni silmelisin
gelmedi o bekledim bak günlerim geçti dönmedi o gelmez bekleme görmez gözleri sevmez o bana kalan gönlüydü ezdi geçti o sensin sana gerek bırak ellere gitsin o
Satır satır yazardım elimde yokki acımla başbaşaydım yokuşlar hep banaydı dur dedim gitme özlerimde bende gözlerimde yokki bende çaresizde bende içimde herşeyimle yazarım kinimle dokunmak istemem o eski sende yok biyerde kör bu gözler usanmaz hislerimse sözler sorsa özlem bu kalpte ben ve seni gizler
geri dönmedikce sen bekledim ben özledikce adın dilimde yara gönül bu hepte darda ellerim semada bakardım hep umutla hayallerimde korku canlanırdı o anda ve sen bakarsın ve bende saf bu kalple kanardım yanardım oysa kimselerde görmez ben kaçardım dalardım gözlerine kendimi aradım donardım uykularda rüya bu sen banaydın
gelmedi o bekledim bak günlerim geçti dönmedi o gelmez bekleme görmez gözleri sevmez o bana kalan gönlüydü ezdi geçti o sensin sana gerek bırak ellere gitsin o
geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz geceler şahidim sonu gelmez biliyorum ben hasreti istediklerim önüme hep bi engeldi beklediklerim kalamazdı gözlerim senden uzaga gitmeliyim bilmelisin güneşim bana hiç doğmadı sende beni silmelisin gelmedi o bekledim bak küllerim geçti o dönmedi o gelmez bekleme görmez gözleri sevmez o bana kalan gönlüydü ezdi geçti o sensin sana gerek bırak ellere gitsin o satır satır yazardım elimde yok bi anlamı acımla başbaşaydım yokuşlar hep banaydı dur dedim gitme özledimde bende gözlerimde yok bi perde çaresizde bende içimde herşeyinle yazarım kinimle dokunmak istemem o eski sende yok biyerde kör bu gözler usanmaz hislerimse sözler sorsa özlem bu kalpte bende seni izler geri dönmedikçe sen beklerim ben özledikçe adın dilimde yara gönlüm bu hepde darda ellerim semada bakardım hep umutla hayallerimde korku canlanırdı o an bende sen bakardın ve bende saf bu kalple kanardım yanardım oysa kimseler görmez ben kaçardım dağlardım gözlerimle kendimi aradım donardım uykularda rüya bu sen banaydın gelmedi o bekledim bak küllerim geçti o dönmedi o gelmez bekleme görmez gözleri sevmez o bana kalan gönlüydü ezdi geçti o sensin sana gerek bırak ellere gitsin o
Yalnızlık taht kurmuş Ufkum kapkara Dertlerim depreşti Yazdım mısralara
Kabalalık günden Yabancı sözüm Dostluklar meft olmuş Ben ise sensizim
Aradım yıllardır Hep adım adım Yükseldi duymadın Ah şu feryadım
Barımlara döndüm Divane adım Bu kaçıncı şarkı Sana yazdığım
Ne gündüzüm aydınlık Ne gecem karanlık Ne soğuk geçer güzüm Ne de sıcak bir yazım
Her an aklımdasın Gittiğimiz yerdeyim Her yanda hatıran var Hayalimde seninleyim
Alamadım yine Seni kalbime Koştum yoruldum Duruldum sustum
Ben yine kin kustum Özledim seni Çekerim sineme Derdi çileyi
Aşk vurdu Biryandan sözlerin Uzakta olsamda Gelirim sevdiğim
Bırakmam seni de Alırım kalbime Bırakma sen de Tut elimi al kalbine
Ne gündüzüm aydınlık Ne gecem karanlık Ne soğuk geçer güzüm Ne de sıcak bir yazım
Her an aklımdasın Gittiğimiz yerdeyim Her yanda hatıran var Hayalimde seninleyim
Dön bebeğim geri dön al beni kalbine nolur geri dön acımıda alma kal yanımda al beni kollarına hissederim yokluğunu acımdan büyük yerinde hayatım al gitme n'olur anla al götür beni benide uzaklara ışığımsın yarınım ol kaderim ol soluğum sen ol bak gözümden damladı yine yaş yakma canımı alma ellere aşk hasretim olma aşkmı bu savaş derken yorulma sende savaş sevgim var bitmez alev gibi almaz kalbim dolup taşar.
"**Aynı şehirdeyken senden uzak olmak ne kadar acı ne kadar zor bilir misin sever misin döner misin benim ol beni sev bana gel der misin **"
Ellerimde bir buket gözlerimde göz yaşı sensiz geçirdiğim her an kanar bendeki bu acı onca güzel günler verir şimdi sancı yoksun ki yanımda dinsin bu acı Özledm izledim yollarını gözledim belki dönersin diye her gün bekledim acımıda anla sensiz geçmiyor bu dünya bu durumda ölüm daha çok tat verir bana. N'olur dön artık bitsin bu özlem dinsin bu hasret kokunu içime çeksem seni ne çok sevdiğimi ah bi bilsen o zaman çekdirmezdin Izdırabı bana sen. Oysa ellerimde bomboş gözlerimde kupkuru sensiz geçirdiğim her an kanayan yaram kurudu durdu artık bu can durdu tabutada kondu mezarıma gelip koyduğun çiçekler de soldu.
Alamaz kalbin dolup taşar
"**.Aynı şehirdeyken senden uzak olmak ne kadar acı ne kadar zor bilir misin sever misin döner misin benim ol beni sev bana gel der misin ?
gözlerimi kapadım çizdim seni kalbime açmam nafile isteme son nefesimde ellerinde ben yoksam sen de olma hiç bir yerde sadece benim ol hayata döndür yine beni aç kapılarımı zorlama dünyan da dönmez ki bensiz bilirim soluk almak senin için çok zor bu yolda söz verdik pes etmek yakışmaz aşkımızına isteme hadi al beni yine kendine gitme tut ellerimi sayalım yine günleri Işığındım ben senin zor diLeğin tüm bu kalbi yalnız kalmam bilirim zor sensiz elimde kalemim herşeyimi yazdım yine yazdığım sensiz
olamaz olamaz sensiz yarim kabir azabından beter halim acılar tüm derdim sensiz bir dünyayı neyleyim
her yerde hayali yine aldı beni rüzgar olup sana yine döndürdü bu bedeni gittiğimiz o yerlerde canlanır yine düşlerim kurdum yine boş hayaller bilirim dönmen çok zor ah ölürüm yine dayanmaz bu kalp gidişine almaz kalbim birini içimden seni atmak kalpsiz yaşamak kadar zor ben değil her yeri sen kokar sevgilim gittiğim her yer sen kokar sevgilim gözlerini çok özledim seneLerim ordun her yerde doğruydun bilirim ben seni vurdum çok pişmanım ne olur dön gözlerinin yeşilini özledim...
Tripkolic...
bekler kapımda hasret yine çalan zilimi acı bi nefesle ben seni beklerken çoktan gitmişsin ellere ahh can yaktım uğrunda ben çektiğim cezaysa bende yanar kalp bakmam başka gözlere bitti desen de
aşkım sığmazdı yüreğine parçalansam da pare pare sen yanma ben yanarım yine senin yerine ahh özlemiyor acıyla severim senin uğrunda dönmesem de yarına bakmaz oldu bu gözlerim nerdesin yarimm
sen sev de ben sana taparım yeter ki kalbimde yanımda ol engel tanımaz kalbim var benim almaz ki yüreğin ahh sende kalan gözlerim var benim hislerim ben sensiz neyleyim beklerken tek sözünü sıkılmadan dinlerim
varlığın benden uzak olmasın beni koyup yad ellere varmasın o gözler bende saklı kalsın nefesimi çalsın ahh lanet ederim bu hayata ben sana koyulur söz yeminler kalp desen her şeyde sen varken seda neyler
ne olur desem kalır mısın benimle sonsuza varır mısın sevmeni istesem de ben yarim deyip susar mısın ahh elveda ettim şimdi bak söyle mutlu olur musun dünya zor sensiz ölüm söyle sen tatlı mısın
ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler
ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler
Ne istedin benden o saf temiz sevgimden En şerefsiz yalan bile daha gerçek senden Durdu beyin dökülmekte bu sözler kalbimden Orospunun aşkı bile büyüktür seninkinden Seni içimde hep büyüttü o yalan sözlerin Anlamsızlığına kandı hep gözlerinde gözlerim Kendine aşık edip çekip gitmekmiydi niyetin Aferin becerdin iyide bi bok yedin Sadece bi rüya mıydı bu kendimi mi kandırdım ben Söyle birazcıkta olsa sevmedin mi harbiden Pardon dengem çok bozuldu saçmaladım galiba Senin zalim taş kalbin ne anlar ki sevgiden Bir kadeh şarap bile senden daha yararlı S*ktir git yanımdan bakışların kalbe zararlı Rüzgarınla bayılttın beni nasıl ayılayım Sevgi aşk duygu hepsinin amk
Gözlerimde bir yıldızdın kaydın düştün gittin Yanaklarından gamze düşmesin diye hergün bittim Ama gittin dönme sakın bakma gözlerime istemem Sevgini s*ktir ettim artık senin için ölemem
Ruhunda bir patlaklık var zarını ben dikemedim Çözemedim sevgiyi hissedemedim göremedim Doğrudan saptırdın beni aşk nedir bilemedim Orospunun aşkı senden iyidir yeni fark ettim S*ktir git yanımdan şimdi istemiyorum ben seni Nedir aşk nedir sevgi hepsi yalan hepsi bitti Geride kalan tek bir şey var onuda sen bilemezsin İçimde kaldı hep içimde istemiyorum ben seni Sana ulaşmak için ben büyük çabalar harcadım Neler çektim neler gördüm nelere katlandım Duyguları kalbe gömdüm aşka s*ktiri çektim Nerede aşk nerede sevgi hepsinin amk Zaten yalanmış hepsi boşuna uğraşmışım ben Önüne dünyamı serdim benliğimi bilmeden Artık çok geç sevsende ben seni istemem Senin gibi Allah’sız zalim bir kahpeden
Gözlerimde bir yıldızdın kaydın düştün gittin Yanaklarından gamze düşmesin diye hergün bittim Ama gittin dönme sakın bakma gözlerime istemem Sevgini s*ktir ettim artık senin için ölemem
içtim yine sevgilim san aşık şerefine değil şerefsizliğine eğildim yine önünde gözlerim yaş doldu nolur gitme
bu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme
yok elimde ellerin yok yine ben sensizim yokluğunsa derbeder ve yalnız seni özledim ahh gözlerimde tek bir damla kaldı ben sefil gittiğinde öldüm yarim bilmesen de dost kefil sus ve dinle son dört var kaderde de hep dert var sahte gülüşlerse zarar her gün aynı sahne oynar kandırlır insan ve yalan dolu hayatlar gözlerdeyse yaş var şimdi otur ağla yar
bu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme
sensizlik de var kalbimde var evet var malankolik düşlerimin içindeki sorular ellerimde yalnızlığı oynuyor bu aralar anlamam koca bi dünya neden gelir bana dar ben miyim senmisin yoksa hayat mı suçlu sevenlerin dünyasına adeta gölge oldu durmadan vurdu kurdu kahpe oyununu yoruldu bu beden bana görülen buydu
bu muydu bizim bizmez aşkımız ah yanar kalbim ellerinde yok ki çare gel gitme aşkımızı terk etme öldüm ben aşkından yok ki çare gel gitme hayatımda görmedim ben böyle sevme terk etme TripKolic - O An Canlanır Gözümde
sevgim ona yalan artık ewlendirmez kalbim yanık gözlerim ağlar yürek sızlar yine sensiz bir gecede yazar alime her hecede senle bilirim yürekk gel de kader bunada güler yürek sevmez sensiz ölmez gitmem aaaa senden gitmem sewdim de ne oldu sanki kader wurdu acımaz ki kalpde yandı gitti öldüm sanki
offf adım başı her sokakda bir kıpırtı canlanır qözlerimde hayalin dudaklarım kaskatı unuttum olanları sevmişdim yalanları onun içinde yakalamak istedim yarınları durdum orda öylece bakdım kendime dur sakın pes edme devam ed bencedé iyi tamamda herşey elbet olur bir zamanla yalansa bu dünya éğer ben bir boşlukda kalırdım öylece bir sokak arasında yarınıma bakmadan dalardım ben uykulara rüyalarla uyanır dewam ederken yoluma sağıma we soluma bakmam hiç arkama tessadüf çıkılan yokuş gibi bir hatıra o an canlanır gözümde yazarım ben sayfalarca bakarım o an arşa gözlerim dolar ya sende bırakıp gidersin alışdım ben bu anlara
ben sevdimde oldun kaşar eller sevdi bendim sonlan neylerr aaaa hayatım biter dünya döner oldu bana arkadanda sendin vuran yakmaaz gözler sendin kaçan keder doldun yine vurdun hep kahpelik ben yoruldum gözlerim ağlar sözlerim doldu görmez beni gözlerin sevmez beni ellerin yineee gitti soluk almak istedim
Dön bebeğim geri dön al beni kalbine nolur geri dön acımıda alma kal yanımda al beni kollarına hissederim yokluğunu acımdan büyük yerinde hayatım al gitme n'olur anla al götür beni benide uzaklara ışığımsın yarınım ol kaderim ol soluğum sen ol bak gözümden damladı yine yaş yakma canımı alma ellere aşk hasretim olma aşkmı bu savaş derken yorulma sende savaş sevgim var bitmez alev gibi almaz kalbim dolup taşar. "**- Aynı şehirdeyken senden uzak olmak ne kadar acı ne kadar zor bilir misin sever misin döner misin benim ol beni sev bana gelder misin ?-**" Ellerimde bir buket gözlerimde göz yaşı sensiz geçirdiğim her an kanar bendeki bu acı onca güzel günler verir şimdi sancı yoksun ki yanımda dinsin bu acı.Özledm izledim yollarını gözledim belki dönersin diye her gün bekledim acımıda anla sensiz geçmiyor bu dünya bu durumda ölüm daha çok tat verir bana.N'olur dön artık bitsin bu özlem dinsin bu hasret kokunu içime çeksem seni ne çok sevdiğimi ah bi bilsen o zaman çekdirmezdin ızdırabı bana sen.Oysa ellerimde bomboş gözlerimde kupkuru sensiz geçirdiğim her an kanayan yaram kurudu durdu artık bu can durdu tabutada kondu mezarıma gelip koyduğun çiçekler de soldu. "**-Alamaz kalbin dolup taşar.Aynı şehirdeyken senden uzak olmak ne kadar acı ne kadar zor bilir misin sever misin döner misin benim ol beni sev bana gelder misin ?-**"
sevdamı yaşıyorum kalbime yazıyorum gerek de duymuyorum dünüme bakmıyorum
seninle dolu dolu ben mutlu oluyorum yanında titriyorum kolunda ölüyorum
benim tek gerçeğim hayatım herşeyim bambaşka dünyadayım seninle uçmaktayım
ben sana yazıyorum başka kart bilmiyorum son nefes çekiorum herşeyde yaşıyorum
senin o gözlerin can yakar sevgilim çektikçe içindeyim sevmekte ölmekteyim
bak seni seçtim ahh kendimden geçtim melantik oldum kuş olup sana kondum
çığlık oldun özlemin gene vurdu sen benim nefesim ben aşkı buldum
ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesen de beni sevgim bitmez
diri diri gömdü bak bu bedenimi de ateşe verdi yaktı sevgisiyle cennete düştüm sanki meleğim geceleri yanımda sardığım sensin derdime derman sevmişim deli gibi peşinde divane
ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesen de beni sevgim bitmez..
ben aşkı buldum artık fark etmez sevmesen de beni sevgim bitmez..
Korkuyorum Yarin Senle ölüme
Dayanamam Bu gönlüme
Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere
ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde
Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende Kendime..??
Giderdim YaLan icinde Sende Dönmede...
E$tim KorkuLarimi ßen Her ßir Ardina ßirakani ßen Gömdüm
Vede Seni SiLmek ßana Göre DeqiL Ama Ömrümde ßir Hata ßen Gördüm
Döndüm Arkama Baktim Orda Oysa Yalanda Ben Uykumu Böldüm
Karalamak istedim Oysa Yüzünde Her$eyden Uzaga Gördüm
KeLimeLer OLmadi ßana Derman Seni Sana AnLatacak ßir Kavram
Dönmek istedim Onca SayfaLar ßeni Sana AnLatmadi HaLa
KorkuLarim ßeni Övdü ßirikti Derdime iLacim OLmadi Ne ALa...
Kendimi Adadim Herseyden Uzak Hersey ßana Yakin ÖLüme
Her$eyden Uzak ßir Yerde
Ölümü Bekler Gibi Hemde
Dayanamam Bu gönlüme
ELLerimde Yine Kokun KaLdi
ELLer Düsman ßeni Yine Aci Sardi
Gidemedim Senden KaLbim KaLdi
Acim SöyLe icimde SakLi
GüLerim ßugün Kendi HaLime
Kimse AnLamiyor Yokki Care
Dönme Artik Eski GünLere
AniLarim Gitti SenLe..!!
Son Defa ßugün Resmine ßaktim
Uykudan KaLkip AniLara DaLdim
Yine Seni ßana Sorani ßende Yaktim
Huzuru ßen ELLere Sattim
inanmadin ßana SeneLerim ßitti
Korkuyorum Ama Yine Seni Sevdim
AqLadim Her Gece ÖLümü ßekLedim
Kaderime Küfrümü SenLe Cektim..!!
Her$eyden Uzak ßir Yerde
Ölümü Bekler Gibi Hemde
Dayanamam Bu gönlüme
Gözlerm sözlerim hislerim vardı benim kalbimde kinim sana özlemim sözlediim yaşamaya tek hevesim tek derdim sendin ahh vur yine ben seni beklerriim kabusum olduun üstüme doğdun karanlığımdın sen benm güneşim oldun elini ver bana gidelim uzaklara sevdiğim olsana hasrete vurmasana cok özledim hep bekledim sevmeni istemeni istemenii dilediim heran yanında ruhum tek carem ellerin özledimm ahh beklediim ahh bedenmde ellerin ellerimde yüreğiinn ahh sana nefret sunsamda kalbimn ta ucunda anılarımda kaybolmuş senle umutlarımda biliormki yine ben yokum kalbinde bi yokum dönmesende istemesende gözlerimle görmesemde cok özledim bilmeni isdedim tek darbe senden değilkii biliyorum evet bu sonum değilki unutur giderim bu sonum değilki tek care kaldı şmdi hayalini beklerim unuttum çercevemde silindi tüm günlerim hayatımda yok yerin soğudu bomboş ellerim alışmaya aşk denmez kalbimide doldurdm ellerimi bırakma gözlerimden hiç akma senle olan duygularımıda aşkımm aşkımmm hiçe sayma rüzgarımda yanmmm esitkçee ımmmm yanındaımmmm yanndaımmm günahımıda sen al yeterki yanmda sessiz dört duvar arasında gecen saatim ol yaşıyayım seni kendni bana bırak hadi gidelm sevelim canım beraber olalım benim özlemm benim sevgilim benim herşeyim karanlık evim düşlemeyi özledmm düşlemeyi özlediim cookk özlediimmm düşşlemeyii özlediim... MeLantikGöz Göze Geldim Ruhumu Çektin, Al benim kalbim senindir sevgilim. Aşk Buysa yaşıyorum kaynak: Baktabul Msn messenger ifadeleri, Avatar, gif, smiley, Resimli Siirler, izle, indir, Komik Resimler, programlar, Resimleri, Haberler http://www.baktabulum.com/turkce-sarki-sozleri/192537-tripkolic-melantik-melantik-sarki-sozu.html Dünümü karaladım Nedendir bilmiyorum ben aşkı seviyorum.
Sevdamı yaşıyorum kalbime yazıyorum, Gerekte duymuyorum, dünüme bakmıyorum Seninle dolu dolu ben mutlu oluyorum Yanında titriyorum kolunda ölüyorum Benim tek gerçeğim hayatım herşeyim Bambaşka dünyadayım seninle uçmaktayım Ben sana yazıyorum başka kalp bilmiyorum Son nefes çekiyorum herşeyde yaşıyorum Senin o sözlerin can yakar sevgilim Çekdikçe içindeyim sevmekde ölmekteyim
Ben seni seçtim ah kendimden geçtim, MELANTİK oldum kuş olup sana kondum..
Çığlık oldun özlemin yine vurdu, Sen benim nefesim ben aşkı buldum
Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez.
Ben aşkı buldum artık fark etmez Sevmesende beni sevgim bitmez,
Diri diri gömdüm bak bedenimide Ateşe verdi yaktı sevgisiyle Cennete düştüm sanki bir meleğim Sebepmişin bunu yeni fark ettim
Sen gündüz ve sen beni ısıtan Sen gül dünya bendim havaya uçan Sen ağlarsan karalar bağlayan işte sen benim yüreğimi çalan.
Geceleri yanımda sardığım sensin Hecelerime anlam katan meleğimsin, Derdime çarem derdime derman Bendime sahip bendimden geçmişim
Sevmişim deli gibi peşinde divane Dönüp duran bu başım senin etkinde İlacı yokki ah keşke olsa, Keşke olsada uğrunda ölsem..
Çığlık oldun özlemin yine vurdu Sen benim nefesim ben aşkı buldum
Çığlık oldun özlemin yine vurdu Sen benim nefesim ben aşkı buldum
Çığlık oldun özlemin yine vurdu Sen benim nefesim ben aşkı buldum..! | |
|
kaLimeraa Acemi
çin astrolojisi : Mesaj Sayısı : 3 Puan=) : 5742509 Doğum tarihi : 20/03/94 Kayıt tarihi : 24/04/10 Yaş : 30 Nerden : BaLıkesir İş/Hobiler : Müzik dinLemek Lakap : TatLı MeLek
| Konu: Geri: TripkoLicin tüüüm şarkıLarı C.tesi Nis. 24, 2010 6:52 pm | |
| | |
|