LEO FRANCO İMZALADI
Galatasaray'ın Atletico Madrid'den transfer ettiği ve Hollanda kampına dahil ettiği Leo Franco, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeya imza attı! İmza töreninde konuşan Arjantinli file bekçisi, "Dünya çapında bu kadar tanınam bir takıma geldğim için çok mutluyum" dedi!
Sarı-kırmızılıların kamp yaptığı Hollanda'nın Tegelen kasabasında Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte sözleşmeye imza atan Leo Franco, Galatasaray gibi büyük ve dünya çapında tanınan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Bu benim için hem onur hem büyük bir adım'' dedi.
Galatasaray'da oynananın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Leo Franco, ''Ben İspanya'da kendim için koyduğum hedeflere varmıştım. Dünya çapında tanınmış bir takımda oynamak benim için önemli'' diye konuştu.
Leo Franco, Galatasaray'da kalecilerin çok önemli bir yerinin olduğunun hatırlatılması üzerine, kalecilerin tüm takımlarda önemli olduklarını düşündüğünü ve Galatasaray'da sadece önemli maçlarda değil tüm maçlarda faydalı olmak istediğini kaydetti.
İspanyol takımlarından olduğu gibi Arjantin, İngiltere, Almanya ve İtalyan kulüplerinden teklifler aldığına işaret eden Leo Franco ''Diğer teklifler Galatasaray'ın teklifinin özelliklerini taşımadı. Galatasaray'ın sahip olduğu imkanlara ve hedeflere sahip değildi, dolayısıyla Galatasaray'ı tercih ettim'' dedi.